Afbeelding4

Voor deze winkel (unit B5A, 7,5 meter breed, ca. 65 m2) zoeken wij een huurder die de uitstraling ook echt gebruikt.

In de eerste fase van de vernieuwing van de Schuttersgracht wordt ca. 2.400 m2 bvo winkelruimte gerealiseerd. Ongeveer de helft hiervan wordt ingevuld met de nieuwe Action die als grote publiekstrekker fungeert. Inmiddels hebben ook 4 andere winkels hun handtekening gezet (modewinkel ca. 300 m2 bvo, bloemen ca. 60 m2 bvo, damesmode ca. 80 m2 bvo, speciaalzaak ‘food’ 80 m2 bvo). Met diverse andere partijen worden gesprekken gevoerd.

De units aan de Schuttersgracht vallen op door prachtige puien met brede fronten (> 7,5 meter) een  flinke de vrije hoogte in de winkels (3,6 meter!) en de overwegend lagere huurprijzen dan in de huidige Benschopperstraat en Utrechtsestraat. Omdat de winkels nieuw zijn, zijn ook de inrichtingskosten veelal lager dan bij bestaande bouw omdat er weinig ‘verbouwd’ hoeft te worden. Een ‘casco-plus’ oplevering is bespreekbaar waardoor de inrichtingskosten voor nieuwkomers en/of verhuizers veel beperkter zijn.

Voor de invulling van de Schuttersgracht is een zogenaamde branchevisie opgesteld. In die visie is omschreven naar welke mix van bedrijven er wordt gestreefd bij de verhuur. Vanuit de visie zijn we op dit moment nog actief op zoek naar dienstverlenende bedrijven zoals een kap- of een beautysalon (ca. 70 m2 bvo), een slijter (ca. 100 m2 bvo), een schoenenspeciaalzaak (125 m2 bvo) en andere leuke winkels in de sfeer van woninginrichting, mode en/of accessoires of delicatessen (vanaf ca. 70 m2 bvo). Heeft u een idee of bent u zelf geïnteresseerd kunt u dat melden via deze link.